Szolgáltatások

Válasszon a belső terek kialakítását segítő szolgáltatásaink közül!

TANÁCSADÁS

Már megálmodta, vagy csak sejti, mi az, amit szeretne?
Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink igénye találkozzon tervezőink elképzelésével, ezért személyes egyeztetéseken dolgozzuk ki a koncepciót. Ön elmondja céljait, mi pedig javaslatot teszünk annak megvalósítására.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Mutassa meg saját világát!
Egy jó terv elkészítésének alapfeltétele, hogy megértsük a belső tér és használóinak kapcsolatát. Tervezőnk a helyszínen nemcsak méretet vesz és kalkulál, sokkal inkább a fantáziáját kelti életre a megújulásra váró épületbelsőben.

JÓVÁHAGYÁS

Szeretné, ha mindenben Ön dönthetne?
Nálunk mindig az Öné az utolsó szó! Mi semmit nem teszünk addig, amíg nem egyeztettünk a megrendelővel. Konkrét terveinket 3D-s látványtervekkel mutatjuk be, a megvalósítás során pedig anyag- és színmintákkal segítjük a döntésekben.

GYÁRTÁS

Pontosan olyannak szeretné a végeredményt, amilyen a terveken szerepelt?
Igazi erősségünk a professzionális gyártás: magas minőségű anyagokból, a legmodernebb technikákkal. Minden egyedi formát és kivitelt képesek vagyunk megvalósítani, legyen az famunka, műanyag formálás vagy egy különleges világítás.

BESZERELÉS, BERENDEZÉS

Kulcsra készen szereté megkapni álmai belső terét?
Nem lesz gondja a szerelési munkálatokkal, hiszen vállaljuk a legyártott bútorok és installációk teljes beszerelését, valamint a kiegészítők beszerzését és elhelyezését is. Sőt, még ki is takarítunk magunk után!

GARANCIA, TERMÉKKÖVETÉS

Hosszú távon biztos akar lenni a minőségben?
Ne aggódjon! Az általunk gyártott berendezésekre és bútorokra 12 hónapig teljes garanciát vállalunk, így meghibásodás esetén térítésmentesen javítjuk vagy cseréljük. Utángyártás vagy további megrendelések esetén pedig további kedvezményeket biztosítunk.